Call Tracy vydávají EP

Call Tracy vydávají EP

Není tomu tak dlouho, co vydala kapela Call Tracy svůj první song roku 2013 „Can‘t seem to rest“ a už tu máme další novinky. Tento článek si prostě nemůžete nechat ujít!!

17.března oficiálně zveřejnila na facebooku EP nazvané „Duties and Desires“ obsahující 5 skladeb, které můžete celé najít online na jejich bandzonu(http://bandzone.cz/calltracy). EP vznikalo pod jmény Damián a Honza Kučerovi, kteří album nejen nahráli, ale také se postarali spolu s Davidem Machalickým o jeho celou produkci. Samotné nahrávání se konalo ve studiu Ateliér, a to částečně na Slapech a částečně v Praze. Návrhu obalu vděčí Ondrovi z Limen clothing, které poslední dobou dosti sponzoruje tyto underground kapely například Look-out. Hostujícími se stali třeba Mario z Burning steps nebo již zmiňovaný Kachna ze Skywalker.
 A teď k tomu zajímavějšímu. Podle kluků jim byly největší inspirací kapely jako Blink182, Good Charlotte, Allister, Better luck next time nebo naši staří známí Hustler State. Hlavní myšlenkou bylo, se co nejvíce přiblížit devadesátým letem pop punku tzv.90’s. Jelikož bylo EP velmi očekávané a mnoho jiných kapelníků se o něj zajímalo, dovolila jsem si oslovit pár takových a optat se na jejich názor.
A tady je máte:

Honza Kučera (Skywalker, produkce EP):
 Na cédéčku jsem se s klukama ze Skywalker podílel coby producent, tak se nebudeme vychvalovat co do zvuku a aranží. Zmíním jen to, že takhle nějak jsme si ten pop punk, na kterým jsme vyrostli, představovali. Stejnej postoj cejtím i u kámošů z Dusty Kate nebo třeba Fake Down. Pro mě nejlepší pop punková nahrávka v ČR. Takovej splněnej sen, co jsme si tu vždycky přáli.

Pavel Jansa (Look-out):
 Tohle EP dokazuje, že pop punk jde dělat dobře i tady v ČR. Musím přiznat, že mě dost překvapilo a je vidět, že kluci na sobě makaj. Vůbec bych se nezlobil, kdyby EP bylo delší, ale na druhou stranu příjemně odsejpá, takže člověk nemá šanci nudit se. Je to prostě jeba!


No, tak vidíte sami. Určitě si to najděte, budete nadšeni.
Děkuji všem za spolupráci.