MAAT, Revolta, Maměn! Tito všichni se chystají na konci prázdnin do Moravskotřebovského KF Klubu!

MAAT, Revolta, Maměn! Tito všichni se chystají na konci prázdnin do Moravskotřebovského KF Klubu!

Pokud jste ješte do nového KF Klubu ještě nezavítali a jste fanoušky hip hopové muziky, tak akce chystána na poslední prázdninový den je stvořena právě pro vás! Při slavnostním otevření nových prostor, si pro vás pořadatelé přichystali opravdu jedinečnou akci a to vše se bude odehrávat na nově otevřené stagi!

Překvapením pro třebovské fanoušky určitě bude rovolucionář Revolta, který se kromě svojí skvělé tvorby i věnuje i svému projektu pro mladé lidi s názvem Seberevolta. Pro tohoto umělce je to první vystoupení v tomto okolí, tak proč právě na Revoltu a jeho odvážné texty nezajít?


Dalším trhákem této velkolepé párty je určitě Královehradecké složení MAAT. Těšit se můžete na plnou sestavu i s moravskotřebovským producentem Emeresem. Pro MAAT je to druhé vystoupení v Moravské Třebové a uslyšíte určitě skladby z jejich nejnovějšího alba EUROFLOW.

 

K těmto předešlím se přídá večer i raper a i producent Mameň z Rychnova nad Kněžnou, kterého můžete znát z dvojice Maměn & De.Pres, kteří za sebou mají jedno EP a jedno album Potenciál. V dnešní době Maměn chystá spoustu nových sólo věcí. Dále má za sebou několik uspěšných skladeb např. Abdem nebo i s Jayem Dieslem.

 


Takže, pokud se vám toto obsazení zamlouvá a jste fanoušem Hip Hopu, tak určitě doražte na tuto jedinečnou akci 31. července do KF Klubu do Moravské Třebové a oslavte konec léta ve velké stylu.!

Další články z této kategorie: