MOMENT! Marpo vyhazuje další klip z desky R!OT !

MOMENT! Marpo vyhazuje další klip z desky R!OT !

Marpova deska R!OT je už nějakou dobu venku, fanoušci znají už všechny texty i pozpátku, e-shop funguje, tour se blíží ke konci. Správný MOMENT na další klip!

Nechtělo se mi tomu věřit, ale Marpo opravdu vydává šestý klip z desky R!OT a tím plní svoje slovo natočit na každý track klip a tímto MOMENTEM je už za polovinou.

Deska už je nějakej ten pátek venku, fanoušci vám odříkají všechny texty zpaměti i pozpátku, když je vzbudíte v 4 ráno, spustil se e-shop, který se vyprodal skoro během 24 hodin. Takže myslím, že R!OT byl opravdu počin, na který se vyplatilo počkat celých deset let. A nový klip tomu všemu dodává tu správnou atmosféru. 

Za mě byl track "Moment" top skladba už po prvním poslechu, takže na klip jsem se těšil a zpracování nezklamalo. Na featuringu se představil Gemstar, produkci má na svědomí RunAway Muzik a o klip se postarali Tony Košař a Lucas Jirkovský z PVP Labelu, který si vzal na svědomí také střih a postprodukci tohoto kousku.

"Chtěl bych Vám tímto videem Všem poděkovat že jste nám umožnili zažít ty nejkrásnější chvíle v našich životech! R!OT Tour se blíží ke konci a teď už chápu když můj táta řiká že „že všechno má svůj důvod“. Těch 10 let čekání za to stálo." -Marpo.

Takže máme za sebou klipy k Prologue, Celej blokk, Tak kdo, Zavři hubu pt.2, Pravdila a nyní...nyní přichází ten Moment...

MARPO FACEBOOK

Další články z této kategorie: