REEL BIG FISH znovu v Praze!

REEL BIG FISH znovu v Praze!
Kalifornská ska punková energetická bomba Reel Big Fish se po roce vrací na místo činu, a to znamená možnost zopakovat si skvělej večírek z února z letošního roku! Od vystoupení v loňském roce si kluci stihli ještě střihnout turné se Streetlight Manifesto...

Na posledním pražském koncertě Reel Big Fish vystoupili před úplně vyprodaným Lucerna Music Barem. Kdo z vás tam nebyl, ať okamžitě zamíří pro lupeny! Těm, kdo byli, netřeba vysvětlovat...

Reel Big Fish, kteří díky silným melodiím a nakažlivé energii překračují hranice svého žánru, se od vydání singlu „Sell out“ řadí po bok takovým kapelám, jako jsou například No Doubt nebo Sublime. Mají na kontě sedm studiových desek a koncertování po celém světě. Každý, kdo zažil jejich show, musí potvrdit jediné: naživo se jedná o nesmírně zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska punkových nápadů přidává nadhled a vtip. Tentokrát si na pražský koncert přizvali dvě zahraniční kapely, takže je jasné, že to bude stát opravdu za to. Tou první je losangelská kapela Orange, která jede na vlně punku, tou druhou je nám dobře známá kapela The JB Conspiracy, kterou jste mohli vidět loni na Mighty Sounds. 

Kapelu v minulých letech proslavily písničky jako právě Sell Out, nebo She has a Girlfriend now, ale asi největší peckou je cover známé popové hitovky Take on me, již Vám youtube nabídne mezi prvními odkazy. Kapelní image je už od let jejich vzniku legendární a dala vzor spoustě mladých kapel po celém světě.

Koncert Reel Big Fish, který pořádá agentura HPK spolu s Conspiracy, proběhne 15. února 2012 od 19:30 v Lucerna Music Baru. Lístky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketportal za 399,- Kč (370,- Kč v LMB) a za 450,- Kč na místě.