Mother’s Angels pokřtí nový klip Pyžamo!

Mother’s Angels pokřtí nový klip Pyžamo!
Mother’s Angels je čtyřčlenná kapela z Litomyšle. Už 6. rokem brázdí české hudební vody a rozhodně se v nich netopí a ani utopit nehodlají. Jako každá mladá skupina se ve svých počátcích účastnili nejrůznějších soutěží, v nichž atakovali pravidelně nejvyšší příčky a získávali cenné kontakty. Poté přišly první vystoupení na větších festivalech a taky ty největší jako Rock for People, Votvírák, Noc plná Hvězd, JamRock, České Hrady a mnohé další.

Za veleúspěšný rok v historii kapely lze považovat 2010, kdy si je na své turné vybral Divokej Bill, s nímž objeli celou ČR, stejně jako rok na to s UDG. Dále mají za sebou vystoupení před desetitisícihlavým davem na festivalu JamRock v jednom z hlavních časů před anglickou legendární kapelou Reef a vystoupení v Dobrém ránu na ČT1.

Na svém kontě mají dvě oficiální CD Žár a Můj dům. Zapomenout nesmíme také na jejich tři singly Leť, Dost! a Můj dům. K nim se přidává singl v pořadí čtvrtý – Pyžamo. Pyžamo, nepostradatelná věc pro spousty z nás a také nový singl čtveřice Mother’s Angels. V dubnu 2012 vyslali do světa výzvu, aby jim fanoušci sami natočili klip. Stačilo se pouze zachytit v pyžamu nebo v tom, v čem chodí spát a poslat jim nahrávku, z nichž byl celý klip natočen.

 

Křest singlu a premiéra klipu proběhne 25.5.2012 v litomyšlském klubu Kotelna. Možná se v něj najdete i právě vy, co jste se zapojili svým video příspěvkem.

Andílci se do Kotelny vrací po roce, kdy tam naposledy vystoupili s kapelou UDG. Určitě je na co se těšit, jelikož kromě nich, křtu a každoroční skvělé atmosféry budou k vidění i zajímaví hosté. Ondřej Sychra, hrající prosté melodické písničky s anglickým drajvem a kapela NEBE, kterou si před časem vzal pod patronát Richard Krajčo.

Na tento páteční koncert jsou připraveny dvě zajímavosti. Zaprvé, kdo přijde v pátek do Kotelny v PYŽAMU, bude mít vstupné ve výši předprodejního! A zadruhé bude zřízen speciální foto koutek, ve kterém se budete moci ve svých, či na místě zapůjčených pyžamech vyfotit!

 

V létě kapelu čeká mnohé. Krom nejrůznějších festivalů a městských akcí je čeká i série koncertů v rámci kulturně-hudebního festivalu České hrady.cz, kde andílci vystoupí již popáté, ale letos poprvé v rámci pátečního hudebního karnevalu společně s kapelami UDG, No Name či kapelou Chinaski.