Nové Video od MAAT!!

Nové Video od MAAT!!

Dnes se kouknem trošku zpátky do minulosti. Už je to několik měsíců ode dne, kdy MAAT z Hradce Králové vydali jejich nejnovější desku s názvem EuroFlow. A před pár dny se Videoklipu konečně dočkala velice oblíbená skladba Vyšší plán.

Neuběhl skoro ani měsíc a po videoklipu k novince Jedna Krev, ve které se po boku MAAT představil na refrénu i Jimmy Dickson, nás MAAT obdařili novým klipem k písni Vyšší plán. Po dvou videonovinkách (Jedna Krev a Rudyboy) se MAAT vrací ke svému úspěšnému dvojalbu EuroFlow. Z CD Euroflow má videoklip už několik tracků, Další příběh a Nemaj co říct a nově tedy Vyšší plán. Oblíbenost „Vyššího plánu“ zajistila, nejen kvalitní hudba, ale i to, že tento track kluci vydali ještě dřív než samotné album EuroFlow. O produkci této pecky se postarali Fosco Alma a Emeres. Jak sami můžete vidět a slyšet, jedná se o klidnou hudbu a klip. Hudebně to dokazuje klavír a celkově pomalá nenásilná hudba a vizuálně - pomalá chůze, žádná silná gesta a záběry na strukturu klavíru.

 

MAAT feat. Jimmy Dickson

 

Názory na klip, track a celkově na MAAT jsou různé, jak pozitivní: „MAAT jsou bezkonkurenční. Libí se mi, jakou cestou se prosadili až na špici české scény a to neříkám jen proto, že jsem taky z Hradce. Tato písnička jen potvrzuje moje tvrzení. Jen tak dál kluci.. =)“ Tak i negativní: „Tyhle dva klauni mě vždycky pobavěj. Nedá se jim věřit ani slovo. Je mi jich líto, jak se furt snažej, ale koukneš se jim do očí a vidíš jenom ubohý děti, který hledaj sami sebe.)))) Pat a Mat“. Ale kluci určitě ví, že i Haters make them famous:)

A co vy ? Zůstanete pouze u hudby, nebo vás klip donutí koukat se na něj znova a znova ? Nebo jak v klipu říká Fosco:"Teď jsem to já, kdo lidem nabízí tu první dávku. Po první dávce budeš vědět že chceš další várku...."

Další články z této kategorie: