Iglů v létě? Amundsen ho přiveze na Open Air Festival.

Iglů v létě? Amundsen ho přiveze na Open Air Festival.
Na letošním ročníku Open Air Festivalu postaví Amundsen vůbec poprvé svoji unikátní Amundsen Arctic Zone. Co vás čeká? Neobvyklé stavby, široká nabídka osvěžujících drinků a originálních koktejlů navržených speciálně pro festival, nepřetržitý program, posezení v pohodlných křesílkách pod slunečníky a noční jízda s DJem. A samozřejmě se těšte i na festivalové dárečky.

Exkluzivně v České republice vznikne na Open Air Festivalu Amundsen Arctic Zone, zcela nová, originálně navržená a vyvinutá stavba. Díky kombinaci nezvyklé architektonické koncepce a špičkových technologií uvidí návštěvníci unikát, který na žádném českém festivalu zatím nebyl postaven. Ústředním prvkem zóny bude velkolepé iglú, vedle něj kolemjdoucí narazí na masivní šípový stan – zkrátka už z dálky budete vědět, kde na vás čeká vychlazený drink.

Nabídka osvěžujících drinků bude skutečně široká. Kromě prémiové 6x destilované Amundsen vodky budete moci ochutnat i letní varianty Melon, Cranberry, Pear, Strawberry a premiérově i novou příchuť Peach. Všechny druhy vyzkoušíte i v originálních koktejlech namíchaných podle receptury navržené přímo pro Open Air Festival. Exkluzivně bude přítomen barmanský mistr Martin Vogeltanz, který vám mrazivé drinky namíchá a předvede také unikání flair show. Na místě bude několikrát denně probíhat i barmanská škola, kde se naučíte stylově si namíchat klasické i neobvyklé drinky.

Kromě ochlazení a osvěžení nabídne Amundsen Arctic Zone i odpočinek a zábavu. Posedět a zasnít se budete moci v italských křesílkách řady „I’m dreaming“, při tom budete moci pozorovat třeba ohnivou nebo UV show. Odpočatí a osvěžení to pak rozjedete během polární noci, na stejně nekončící taneční scéně. DJ Dan Cooley, fenomén české houseové scény, to každý večer mezi osmou a třetí ráno roztočí naplno, a kdyby vás tančení unavilo, můžete si místo toho s kamarády vyzkoušet sestavit vlastní set na interaktivním DJ stole Reactable.