END OF SUMMER 2012

END OF SUMMER 2012
1. září se rozloučíme s létem a prázdninami v Kulturním centru VRATISLAVICE 101010 (tramvaj 5, 11 | zastávka Vratislavice nad Nisou – kostel). Akce bude venku v atriu centra, za nepřízně počasí se bude konat uvnitř.

Během dne tu bude k dispozici něco k snědku, trial exhibice na kole, wi-fi park s jezírkem a celkem 7 kapel. Akce začne v 16:00 a poslední kapele dozní tón ve 23:00, aby se každý mohl v klidu dopravit do centra Liberce. Pro ty, co budou chtít zůstat, bude party pokračovat i po 23. hodině a to v Kavárně 101010, kde Smrťák spustí svoje šlágry a pár lidí oslaví svoje narozky.

Z kapel se můžete těšit na:

DUSTY KATE - pop-punk z Liberce, který netřeba zřejmě představovat, BLIND OF 69 – kapela z rakouské Vídně, která vůbec nezní rakousky, evropsky, spíš kalifornsky, CRIMINAL COLECTION – kluci ze Vsetína po delší době opět v Liberci, naposledy rozpoutali slušnou párty v harcovském klubu Vlak, ATTIC VANITY – domácí post hardcore, který se představí nově s druhou kytarou, JOVANERA – kapela z rozpadnuvších DEMAJA zahraje vůbec svůj první koncert, CALL TRACY – nadějná, šikovná kapela z Mostu co momentálně točí nové EP, EXOTS – pomalu, ale jistě se rozjíždějící mladá tvář z Jablonce nad Nisou.

AKCE NA SOCIÁLNÍ SITI FACEBOOK!!!

Lístky jsou k dispozici za 100 Kč v předprodeji | 150 Kč na místě a zarezervovat si je můžete na serveru www.evstupenka.cz nebo přímo koupit na jednom z mnoha prodejních míst v Liberci či okolí Liberce.