POSLEDNÍ TURNÉ SWEDISH HOUSE MAFIA POTVRZENO KONCERT PROBĚHNE I V PRAZE!

POSLEDNÍ TURNÉ SWEDISH HOUSE MAFIA POTVRZENO KONCERT PROBĚHNE I V PRAZE!
SWEDISH HOUSE MAFIA hrdě oznamují poslední světové turné One Last Tour. Po týdnu teček objevujících se ve všech možných městech po světě, čítajících přes 20.000 umístění od letadel až po projekce; po týdnu, kdy se fanoušci na celém světě spojili a objevené tečky sdíleli na Twitteru, byla konečně data turné odhalena. One Last Tour pokryje celou zemi – bude to vůbec nejrozsáhlejší a nejextravagantnější turné začínající 16. listopadu v Dubaji. Kapela bude cestovat napříč kontinenty, poprvé navštíví také Indii, Rusko a Jihoafrickou Republiku.

V únoru 2013 zamíří celé turné do Severní Ameriky, kde si Švédi zahrají ještě jednou v newyorském legendárním Madison Square Garden a také obdaří jednou nocí Barclay Center. Pro české fanoušky je nutné dodat, že Swedish House Mafia se také vůbec poprvé zastaví i v České republice. Koncert proběhne 29. listopadu v O2 areně.

Všechny vstupenky budou v prodeji od pátku, 28. září od poledne místního času. Vstupenky pro pražské vystoupení budou taktéž v prodeji od pátku, 28. září v síti Sazka Ticket - http://www.sazkaticket.cz. V prodeji navíc bude i omezené množství levnějších vstupenek pro nejrychlejší nakupující. Pro další informace navštivte oficiální stránky pořadatele http://www.fource.cz. Návštěvníci, kterým je méně, než 18 let, musí být v doprovodu dospělého.

 

One Last Tour bude velmi emocionálním turné, neboť při něm se kapela jednou pro vždy rozloučí s fanoušky po celém světě – fanoušky i kapelu čekají opravdu nevšední zážitky. Opravdu výjimečná a velkolepá rozlučková show pro ty, kteří přišli, pořádně zapařili, a milovali. [pozn. “We came, we raved, we loved” je věta, s níž Swedish House Mafia oznámila svůj konec].

Kompletní data turné Swedish House Mafia:

 

16.11. World Trade Centre, Dubai, Spojené Arabské Emiráty

17.11. Sun Arena Polo Ground, Mumbai, India **V prodeji od 8.10.

18.11. Unitech Golf Course, Delhi, Indie

22.11. Friends Arena, Stockholm, Švédsko

23.11. Friends Arena, Stockholm, Švédsko

24.11. Friends Arena, Stockholm, Švédsko

26.11. Forum, Kodaň, Dánsko

29.11. O2 arena, Praha, ČR

30.11. WM Park Planai, Schladming, Rakousko

1.12. Sportpaleis, Antwerp, Belgie

6.12. Festhalle, Frankfurt, Německo

7.12. Ziggo Dome, Amsterdam, Holandsko

8.12. Bercy, Paris, Francie

15.12. Stadium Live, Moscow, Rusko

18.12. Pavilhão Atlântico, Lisbon, Portugalsko

22.12. Telenor Arena, Oslo, Norsko **Předprodej od 25.9. 10:00

25.1. Wild Waters, Johannesburg, Jihoafrická republika **V prodeji od 8.10.

26.1. Wild Waters, Johannesburg, Jihoafrická republika  **V prodeji od 8.10.

27.1. Lourensford Wine Estate, Cape Town, Jihoafrická republika  **V prodeji od 8.10.

16.2. Bill Graham Civic, San Francisco, USA

20.2. United Centre, Chicago, USA

23.2. Rogers Centre, Toronto, Kanada

27.2. Bell Centre, Montreal, Kanada                                                                           

1.3. Madison Square Garden, New York, USA

2.3. Barclay Center, New York, USA

9.3. Masquerade Motel @ Historic Park, LA, USA

 

SWEDISH HOUSE MAFIA vydají  v České republice své druhé album s názvem Until Now již 22. října. Nahrávka bude oficiálním soundtrackem turné One Last Tour (pro více informací navštivte http://www.onelasttour.com ).  Jako následovník jejich dvakrát zlatého alba Until One bude nové album Švédů obsahovat jedinečnou sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů, klubových hitovek a sólovek.

CD ‘UNTIL NOW’ obsahuje také nejnovější hit SWEDISH HOUSE MAFIA s názvem ‘DON’T YOU WORRY CHILD’ (feat. John Martin), který debutoval před 65,000 lidmi při nedávné rozlučkové anglické show Milton Keynes Bowl. Dále na albu zazní dříve nezveřejněná skladba Coldplay vs. Swedish House Mafia ‘Every Teardrop Is A Waterfall’ a dále různé světové klubové hitovky, jako např. ‘Calling’ a ‘In My Mind’. Mezi jinými se na albu také objeví hit Stevea Angella a Third Party ‘Lights’, remix Švédů z jejich produkce pro Usherovu ‘Euphorii’ – a mnoho dalších dříve nevydaných skladeb.

 

Poté, co v roce 2010 doslova zaplavili hudební scénu žánr definujícím klubovým trackem ‘One,’ nasadili Švédové celosvětový platinový hit ‘Miami 2 Ibiza’ feat.  Tinie Tempah. Obě hitovky se objevily na jejich dvakrát zlatém albu ‘Until One’, které je ještě stále v top 50 albech i dva roky po svém vydání. Tohle bylo v zápětí následováno top 10 hitovkou v britské hitparádě, skladba ‘Save The World,’ kterou SHM vydali loňské léto. Rok 2011 uzavřela Swedish House Mafia koncertem pro 20,000 lidí v newyorském Madison Square Garden, které se vyprodalo během neuvěřitelných 10 minut! Rok 2012  zatím zažil vydání jejich zatím nejvýše umístěného singlu ‘Antidote,’ spolupráci s Knife Party, druhý a megalomanštější koncert v Masquerade Motel v Miami, a vydání bombastického singlu ‘Greyhound’ (celošvédská spolupráce s Absolut Vodkou). Toto léto se SWEDISH HOUSE MAFIA rozloučila ve velkém stylu s Velkou Británií s jejich dodnes největší show v Milton Keynes Bowl spolu s impozantní laserovou show, ohňostroji a tančícími plameny.

Swedish House Mafia vystoupí v rámci svého One Last Tour i v České republice, v O2 areně v Praze, 29. listopadu 2012.

 

Přidejte se na akci zde: www.facebook.com/events/418003038262200/