MadFalls s novým videoklipem!

MadFalls s novým videoklipem!

Před pár dny vyšlo frýdecko-místecké punk-rockové formaci MadFalls nový videoklip k jejich poměrně nové české písničce lovesong. „Na začátku roku, když od nás odešel náš kamarád a zakládající člen kapely Víťa Šigut jsme si řekli, že zkusíme přejít z angličtiny na češtinu a rovnou k tomu natočit i klip.“ říká frontman kapely Jindra Vrága ala Viktor.

MadFalls vydali již čtvrtý oficiální videoklip, předchozí klipy byly k písním Bleeding Hero, Hell Jam, The Blackout a k těmto počinům se přidává novinka Lovesong. „Jelikož náš zpěvák, kytarista Jindra pracuje jako grafik, tak ho doma napadlo si udělat z pár, naších fotek fotomontáže, kde nám dodělal hára, kníry a stylové oblečky. Zalíbilo se nám to a řekli jsme si, že zkusíme i takhle vystoupit. Ohlasy byly kladné, tak i proto jsme zapojili tyto postavy do klipu,“ komentuje bubeník Juta. Celý videoklip vznikal skoro tři měsíce, protože v polovině natáčení měl Bob těžký zdravotní úraz a čekalo se uzdravení. Na nový počin skupiny MadFalls se můžete podívat níže.

Kapela je momentálně uzavřena ve zkušebně a pracuje na nových písničkách. Rádi bychom v tomto roce vydali řadově třetí album a tentokrát celé české. Zjistili jsme, že nám rodný jazyk sedí více, baví nás to tvořit v češtině i fanoušci to oceňují,“ dodává baskytarista Jurgen.