Renne Dang vypustil dlouho očekávaný klip Just Say It!

Renne Dang vypustil dlouho očekávaný klip Just Say It!

Snad už je to měsíc zpátky, co jsme dostali info, že se můžeme těšit na nový klip od rychnovského ridera jménem Renne Dang. A včera ve 20:00, se všichni fanoušci dočkali. Renne na to samozřejmě nebyl sám a my pro vás máme samozřejmě informace a taky vyjádření přímo od Renneho.

Dlouho očekávaný klip k singlu Just Say It jsme mohli premiérově shlédnout včera počínaje úderem osmé hodiny večer. Tento singl pochází z mixtapu ZMRDLIFE (stahuj zdarma na www.zmrdlife.eu), kde byla původní, základní verze tohoto tracku. Kvůli natáčení videoklipu se Renne a ostatní rozhodli track přenahrát a pohrát si se zvukem. A to všechno ve studiu TNT Records. A co se týče klipu, na svědomí ho má mladý a talentovaný Vasyliy Rusyn.

Jak jsem už zmiňoval, Renne na to nebyl sám. Na featuringu se objevil jeho felák z Rychnova nad Kněžnou, Maměn, dále slovenský kolega Viet (RSG) a taky nesmíme opomenout Radikala. Celá věc je čistý egotrippin, takže když už nic, spoustu lidí to určitě nenechá chladnými a budou se vztekat, dupat a trhat si vlasy, proč je někdo tak strašně namyšlený. Jak říká sám Renne: "Čůráci a budoucnost".

A pokud vás zajímá jak vznikl nápad na klip, spolupráce s Radikalem a co bude dál, máme tu pro vás vzkaz od Renneho:

"Nápad na klip přišel s vydáním internet releaseu ZMRDLIFE, takže to vlastně celkem trvalo. Když mi Viet (RSG) oznámil, že to Radikala baví a že na to dá, tak jsem se mohl posrat. Radikal (tehdy ještě Lil Idea) a celé Dramatikz jsem neskutečně poslouchal když mi bylo třeba 14. Znám do teď ty věci nazpaměť a byl jsem z toho hrozně usranej, takže když přišla možnost ho mít na CD a ještě na to natočit klip tak jsem to prostě musel udělat. Slováky jsem po nahrání první verze Just Say It byl navštívit v Ružomberoku a pár měsíců na to, oni přijeli sem a natáčeli jsme.

Dál chystám nějaký singly a uvidíme, vše co jsem vydal chci prostě nechávat za sebou a jít dál.

Chci vzkázat to, že polovina mých fanoušků jsou stejně děti a stejně tomu nerozumí, protože je baví jen ta namotávka s HZM, ale díky. Kupte si trička, nenadávejte, že jsem vulgární a mějte mě rádi. S láskou Dangboy, Dangin, Dangkid, RD Rendolf, Dang. Díky za rozhovor. Kool."


Ještě dodáme, že celý klip se natáčel v Rychnově nad Kněžnou, Doudlebách nad Orlicí a Týništi nad Orlicí.

Takže teď už konec čtení a koukej pouštět klip!

Další články z této kategorie: