Abrakadabra, simsala bim bam bam a na Jamrocku budou Fast Foodi!

Abrakadabra, simsala bim bam bam a na Jamrocku budou Fast Foodi!

Právě Fast Food Orchestra patří mezi kapely, které z Vás vymačkají všechnu šťávu a vy budete chtít ještě. A pokud tomu nevěříte, dejte na nás a přijďte se na Jamrock 2013 přesvědčit!

Už od dnů formování kapely v letech 1994-96 se kolem téhle pražské party točí to nejlepší, co underground jménem Praha nabízí a aktivní vystupování FFO už má za sebou více než 15 letou historii. První stage tedy zaplavili v roce 1998 a dva roky na to vydali svou debutovou desku Fugison party. Stejně jako u všech kapel se šálek čaje louhuje postupně a charismatičtější a charakterističtější rysy dostala tvorba FFO s příchodem druhé desky Lastfood v roce 2002.

 S třetí deskou Mangrooves přichází hudební obohacení o jedinečný hlas rastamana Dr. Karyho, jež se od té chvíle stal stálým hostem kapely jak při vydávání dalších alb, tak na podiích většiny vystoupení. Do roku 2013 kapela vydala ještě další počiny, mezi nimiž nesmí chybět asi nejúspěšnější deska Urban Menu, Utsuki a též nejnovější plátek Wanted for Cooking. Právě z něj vzešla hitová skladba Modrá raketa v českém jazyce.

 Nemůžeme pominout ani zahraniční činnost. Turné po Brazílii není žádná maličkost a spolu s legendárními The Toasters procestovali slušnou část Evropy. Vystřídali podium s kapelami jako Panteon rococo, Pilfers, Slackers, Hotknives a dalšími. Největší bombou a splněním snů kapelníků považují oni sami vystoupení s Jamajskou legendou The Skatalities v Drážďanech.

 Není to náhoda, že Fast Food Orchestra pravidelně navštěvuje plné sály a vyprodané koncerty. Pokud je ještě neznáte, určitě si je zamilujte už po první shlédnuté show, a pochopíte, že dobrá hudba nejsou jen nabušené kytary, dunící dvojšlapka bubeníka nebo řev pavijána / pijana!

Další články z této kategorie: