Depeche Mode na světovém turné, ve kterém zavítají i k nám!

Depeche Mode, kapela, která podstatně ovlivnila vývoj zvuku současné hudby, podnikne obří turné po celé Evropě a nepochybně půjde o jeden z hudebních vrcholů roku 2013. Turné obsáhne i Českou republiku!

Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher odehrají 34 koncertů v 25 evropských státech a následně se turné přesune do Severní Ameriky. Turné odstartovalo v úterý 7. května 2013 a to v izraelském Tel Avivu. Dále můžete Depešáky zahlédnout v Berlíně, Paříži, Moskvě, Římě a hlavně v pro nás důležité pražské Synot Tip Aréně.

Evropská část turné skončí 29. července v Minsku. Půjde o první živá vystoupení Depeche Mode od jejich velmi úspěšného „Tour Of The Universe“, které kapela absolvovala v letech 2009 - 2010. Depeche Mode slaví přes tři desetiletí na hudebním vrcholu s více než 100 miliony prodaných nosičů.

Depeche Mode strávili většinu letošního roku prací na dlouho očekávaném třináctém studiovém albu. „Z nového alba jsem nadšený,“ řekl Dave Gahan, „a již se nemohu dočkat, až opět vyrazíme na turné“.