SLUŠNEJ [K]ANÁL

SLUŠNEJ [K]ANÁL

Pod taktovkou Alfedus music a hlavičkou Fajn Rock TV vznikla nová restaurace a music bar ve stylu „rock and brews“. Servírujem´ muziku a speciality.

SLUŠNEJ [K]ANÁL přináší koncept kvalitního restaurantu a hudby zaměřené na rock´n´rollového fanouška v jednom. Od pondělí do neděle restaurace otevřena do 24:00 hodin. Od středy do soboty  nabídne underground patro hudbu ze selektoru Fajn Rock TV,  živé unplugged koncerty domácích mladých i osvědčených kapel, afterparty, DJing osobností celé české hudební scény a hlavně setkávání muzikantů a fanoušků bez bariér a backstage. Mimo to budou mít návštěvníci restaurace možnost nákupu triček, desek a hudebních suvenýrů kapel, které  vídáte na Fajn Rock TV, v novém kamenném obchodě  Alfedus music e- shopu.

Oficiální otevření restaurace a music baru SLUŠNEJ [K]ANÁL se koná 15. října od 18:00 hodin na adrese Ondříčkova 503/29, Praha 3. Welcome drink zdarma vám připraví naši partneři – Jack Daniels a Coca Cola. Zahrají mladé I známé kapely, které můžete vídat na FR TV. První set kapel je připraven od 19:00 hodin a od 21:00 bude k dispozici stage pro všechny, kteří si troufají na veřejný jaming.

Vstup: ZDARMA
Vpuštění do revíru: OD 18:00 HODIN

Pro aktuální informace sledujte: www.facebook.com/slusnejkanal, www.facebook.com/alfedusmusic, www.facebook.com/fajnrocktv

 

Sosej novinky na nové FACEBOOK stránce DWD.cz