We on the Moon vyráží do klubů

We on the Moon vyráží do klubů

Brněnská parta We on the Moon, která se proslavila singlem The Ocean Sky, se chystá na koncertní mini šnůru. Po jejím boku vystoupí opavské seskupení All These Memories. V rámci jarních koncertů k sobě přizvala také partu Kofe-in či Glad For Today.

We on the Moon (WOTM) byli vidět jako support svých slovenských hudebních kolegů jako Iné Kafe, Horkýže Slíže či The Paranoid, s nimiž odjeli česká tour. Nyní však partička sebrala odvahu a vyráží na několik koncertů v roli hlavní kapely. Při nich je podpoří mladá energická skupina z Opavy All These Memories. Na jednotlivých štacích se pak objeví ještě opavští pop-rockový Kofe-in a Glad For Today z Hradce Králové.

„My jsme si po těch pár letech uvědomili, že jsme vlastně ještě nikdy nejeli svoje vlastní koncerty. Neplánujeme nic velkého, žádné tour, pouze pár koncertů. Chceme si vyzkoušet, jestli WOTM skutečně někoho zajímají,… tak doufejme, že nebudeme v klubech sami :D,“ tvrdí s úsměvem zpěvák Tomáš Červinka.

All These Memories (ATM) představují pop-rockovou skupinu z Opavy, která vznikla po rozpadu kapely FellaSea v roce 2013. Momentálně se zaměřuje na svou vlastní tvorbu. Vizitkou ATM je kombinace tvrdé, melodické hudby s jemným, ale dynamickým ženským hlasem. Skupinu provází jedno velké prokletí, dost často jsou přirovnáváni k Paramore. Momentálně skupina představila nový singl Lightless, který nabízí k poslechu na svém profilu na Bandzone.cz.

„Hledali jsme k sobě nějakou mladou kapelu, která má dobrou úroveň a tolik se od nás neliší. ATM se nám líbí a myslíme si, že to spojení bude fungovat,“ komentuje kytarista Jakub Hovorka.

Skupina We on the Moon se do povědomí posluchačů dostala především hitem The Ocean Sky, který zněl na rádiových vlnách Evropy 2, poté pokračovala dalším úspěšným singlem –  Escape From Nowhere, který rotoval na Fajn rádiu a bodoval hned v několika českých hitparádách. Dosud posledním klipem je Pretty Little Liar z konce loňského roku.

 Momentálně kapela aktivně pracuje na novinkách k plánované desce, na níž by se měla podílet zahraniční produkce.

 Koncerty:
28.03.  Brno – Melodka
04.04.  Praha – Rock Café
24.04.  Moravská Třebová – Duku Duku
25.04. Prostějov – Apollo 13
09.05.  České Budějovice – Slavie
18.05.  Hradec Králové – Náplavka