Známá trojice Abde, Deno & Sharlota spojili síly se špičkou a odpálili bombu s názvem Rockstar!

Známá trojice Abde, Deno & Sharlota spojili síly se špičkou a odpálili bombu s názvem Rockstar!

Nějakou tu dobu jsme sledovali vznik tohoto songu a klipu a dostávali jsme po kouskách info a každý se určitě těšil. Abde, Deno & Sharlota uz předtím sami dokázali, že dokážou udělat hity, které můžete slyšet snad na každé párty a v každém klubu. Takže si představte co dokážou, když spojí síly s novodobou špičkou scény. No přece ROCKSTAR!

První zmínku o novince jsme dostali zhruba ke konci března a od té doby jsme se mohli těšit víc a víc. Už když zaznělo "Heron na produkci", naznačilo to, že můžeme čekat něco jiného než doposud. A do poslední chvíle utajovaný featuring nám taky přidal na zvědavosti. Každý si představoval něco nového a velkého, ale pokud můžu mluvit sám za sebe, i když jsem čekal velkou věc, to co jsem nakonec viděl a slyšel, mě posadilo na p*del. 

Videoklip se natáčel v okolí Prahy v rozbouraném opuštěném domě, což sice není žádný velký objev co se týče prostor a natáčecího místa, ale tato lokace naprosto splnila svůj účel. Celý klip si do parády vzalo MODENO MEDIA neboli Vladimír "Jaywe" Doležel, který v nedávné době dělal klip i Dezertovi a jeho tracku Pivní závod. A klip zvládl na jedničku s hvězdičkou a dvakrát podtrženou. Nahrávalo se, tam kde je kvalita, tedy v Rooftop studiu a jeho kapitán Ondřej Žatkuliak se postaral o super zvuk. 

Abde, Deno & Sharlota ukázali, že klasické taneční songy nejsou jedinou věcí co umí. I když je nový klip taky v rychlém tempu a taneční, je zároveň dost tvrdý a to jak díky rappovým slokám Abdeho a Dena, tak díky beatu, který Heron zvládl neskutečně. Mezi slokami se Sharlota podle mě postarala o super refrén, který trek na chvíli odlehčí a nechá oddychnout a zároveň dokáže rozhýbat snad každého. Za mě je tato kombinace skvěle vymyšlená a každý si tak přijde na své. Nečekaný featuring, který Ben Cristovao předvedl, je taktéž luxusní práce. Kdo dal ale nejlíp, to ať posoudí každý sám.

Takže sleduj stránky, sleduj klip a užívej si!

"Žijem pro víkendy...a každý je V.I.P."

Booking : ABDEOFFICIAL@GMAIL.COM

Abde FACEBOOK
Abde&Deno FACEBOOK
Sharlota FACEBOOK
Ben Cristovao FACEBOOK

Další články z této kategorie: