Self made records přichází s novinkou Jsme lidi!

Self made records přichází s novinkou Jsme lidi!
Rok 2019 odstartovalo Self made records vydáním nového videoklipu k singlu Jsme lidi.  Ten měl premiéru hned první lednový den.

Klip je pro členy Self made srdcovou záležitostí a textař a raper Ori k tomu říká: „Skladba Jsme lidi byla pro mě premiéra v psaní textu i výběru hudby. Věděli jsme,že chceme dělat písničku o nás, v černobílé verzi. Jak ale pojmout celý text bylo otázkou.
Každá písnička ze Selfmade byla část mě a mého života a až teď po 6ti letech jsem dostal konečně možnost zahrnout do mého příběhu i ostatní lidi, kteří mi ho pomáhají psát.

Kameru a scénář měl již tradičně na starosti Petr Čermák alias Freed0mart, a i pro něho to bylo v mnoha ohledech novou zkušeností: „Videoklip na skladbu Jsme lidi je něco úplně jiného než dosavadní tvorba. Poprvé se po celou dobu odehrává pouze příběh a video tak neobsahuje žádné záběry, ve kterých Ori rapuje. Zároveň je to také vůbec první klip natáčený ve 4k rozlišení a 24 snímcích, což je právě filmový standart, proto se zde neobjevují ani žádné slowmotion záběry. A pro mě dosti významná věc, poprvé jsem se v klipu objevil v pár záběrech i já sám, jelikož se jedná o dosti osobní záležitost.

Ve videoklipu nechyběl ani třetí člen - Veronika. Nepostradatelná součást Selfmade, básnířka a ta, která dává Self made records tvář napříč všemi sociálními sítěmi.