Self made records sází na nový videoklip!

Self made records sází na nový videoklip!

Není to tak dávno, co z produkce Self made records spatřil světlo světa videoklip k písni Řekni ano a už je tu hned další? Ano!

Tentokrát ale nečekejte kytičky, včeličky a romantická vyznání. Tentokrát jde o pravý opak.

Raper Ori tady vypadá přesně jako někdo, koho byste nechtěli potkat sami v noci v lese.
Text k písni Rose from The Ashes je svérázný a osobitý tak, jako interpret sám.

Nabízí se tak otázka, zda je text určen někomu konkrétnímu.
Ori: „ Otázka je těžší než se na první pohled může zdát. Ano i ne. Při samotném psaní textu k nikomu konkrétnímu zášť nechovám , při zpětném poslechnutí musím ale přiznat , ze uvnitř sebe cítím jisté zadostiučinění z faktu , že vím, kteří lidé si tuhle skladbu pustí a poznají se v ní. Nebudu je jmenovat, radši věci spojuju než rozděluju a tak či onak o nich stejně, kromě nás ze SelfMade a hrstce jim podobných nikdo nedoví a vědět nikdy nebude . Tak už to bohužel chodí . Kdyby jsme mohli, spolupracujeme se všemi, kdo milují tvorbu tak jako my , já , Petr nebo Verča. Bohužel, všichni se kterými jsme doposud spojili své síly si tuto realitu pouze vsugerovávali a místo studu z lenosti, se rozhodli vinit všechny z jejich neúspěchu nebo nedotaženého projektu . Ale to platí napříč celého spektra kreativního tvoření . Holt to není práce, za kterou vidíte ocenění každý měsíc v daný den . Je to loterie a my nepřestáváme sázet. Sázet na SelfMade.

A k tak osobitému singlu nesmí chybět odpovídající klip, kterého se opět ujal dvorní kameraman Self made, Petr Čermák. Co o klipu s nezvykle ponurou atmosférou říká?
Rose from The Ashes je z produkce self made první videoklip, který se nese v temnějším duchu, zároveň se v něm však objevuje i světlá stránka,takže i posluchači, které zaujali naše předchozí videoklipy si zde najdou své.

Facebook Self made
Instagram Self made