Zapomeňte na plesy, přichází DWDfest3

Zapomeňte na plesy, přichází DWDfest3
Zase bude jaro a zase ti chybí ten správnej kulturní zážitek? Neváhej a do Moravské Třebové chvátej! Stejně jako v letech předchozích pro tebe DWDcz připravilo kultovní festiválek největších rozměrů ve vnitřních prostorách. A to, co jsi zažil loni byla jen omáčka masa, který přijde letos!

Organizátoři třetího ročníku vsadili v letošním roce na mladou krev a zabrousili do žánrů dříve neprozkoumaných. Novinkou na festivalu bude rockabilly v podání skvělých showmanů z The Rocket Dogz (bandzone.cz/rocketdogz), nebo třeba screamo hardcore kapely Your Last Breath (bandzone.cz/yourlastbreath).

To, co letošní ročník dělá fenoménem je též přítomnost značně vyššího počtu zahraničních kapel, mezi nimiž nebude chybět headliner prvního ročníku Good Bye Lenin (bandzone.cz/goodbyelnin), moderní rock crossover křtící kapely Bačova Fujara a hlavně jako headliner festivalu s Monsterem v zádech chlapíci z kapely ZOČI VOČI!

Tento ročník bude ve znamení velkých křtů, mezi které se zapojí i legendární veselíci Beznadějný Případ či popcore z Jablonce od kapely Exots...

Jako místní zástupce jako každý rok pro potěšení mladších děvčat zahrají Last Time a to všechno doplní další z účastníků Contest of Future se svým klasickým rock and rollem Retro Jokers. A to zdaleka není všechno!

Kapely vystoupí během jednoho dne na dvou podiích, a harmonogram je vymyšlen tak, aby šikovný fanoušek stihl všechny kapely. Takže vemte svoje kámoše, sedněte na vlak nebo autobus a přijeďte podpořit akci, jaká se letos určitě opakovat nebude! Zapomeňte na plesy, přichází DWD FEST 2012!!!

Celý Line-up:
ZOČI VOČI (SVK) - www.bandzone.cz/zocivoci
BAČOVA FUJARA (SVK) - www.bandzone.cz/bacovafujara (DWD Prod.)
GOOD BYE LENIN (SVK) - www.bandzone.cz/goodbyelenin
THE ROCKET DOGZ - www.bandzone.cz/therocketdogz
WE ON THE MOON - www.bandzone.cz/weonthemoon
RETRO JOKERS - www.bandzone.cz/retrojokers (vybráni z III. COF)
ŽÁDNEJ STRES - www.bandzone.cz/zadnejstres
LAST TIME - www.bandzone.cz/lasttime
BOMBS FROM HEAVEN - www.bandzone.cz/bombsfromheaven (vítěz I. COF)
EXOTS - www.bandzone.cz/exots (DWD Prod.)
NEOSOUND - www.bandzone.cz/neosound (vítěz II. COF)
BEZNADĚJNÝ PŘÍPAD - www.bandzone.cz/beznadejnypripad (DWD Prod.)
COOKIES- http://bandzone.cz/cookies
YOUR LAST BREATH - www.bandzone.cz/yourlastbreath (vítěz IV. COF)

Předprodej:
- Muzika Moravská Třebová (náměstí T.G.M.)
- dále seženete lístek od členů týmu rádia DWD.cz
- klub Duku Duku

třetí ročník festivalu se odehraje v prostorách budovy Hedva - přímo mezi autobusovým a vlakovým nádražím v Moravské Třebové!!!

VSTUPNÉ: 180 Kč v předprodeji/ 250Kč na místě

 

 

Další články z této kategorie: