Olomoucký klub Belmondo si v pátek vzali do parády Abde, Deno & Sharlota!

Olomoucký klub Belmondo si v pátek vzali do parády Abde, Deno & Sharlota!

Dlouho jsme se nepodívali na žádnou párty, takže jsme to museli napravit a v pátek jsme navštívili olomoucký klub Belmondo, kde se představili Abde, Deno & Sharlota. Jak to dopadlo si můžete přečíst v následujícím článku.

Dlouhou dobu jsem trčel doma, takže jsem se tento pátek opravdu těšil až se přiblíží večer a vyjedeme na párty. Tentokrát jsme Čechy vyměnili za Moravu a vydali se do Olomouce, kde se měl večer odehrát koncert známé trojice Abde, Deno & Sharlota. Odpoledne jsem zasvětil přípravám na večer, což znemalo dělat naprosto nic. A v pátečních teplotách se tahle činnost dělala celkem dobře. Nakonec jsem se dočkal podvečerních hodin, nahodil kraťasy, triko, moje oblíbené conversky, nabral parťáka a dál už jen ten nejlepší hudební výběr a směr Olomouc.

Do Olomoucké metropole jsme dorazili už za tmy a naštěstí díky kamarádce, která nás perfektně navedla, jsme dorazili přesně tam, kam jsme měli. Jelikož do začátku show bylo ještě dost času, využili jsme tuhle rezervu pro poznání dalších barů, kde jsme se adekvátně v neadekvátním teplu chladili pivem. Poté jsme zvedli svá úžasná pozadí a měli jen jeden cíl. Klub Belmondo a párty.

Klub nebylo těžké najít, ihned jsme vklouzli dovnitř, pozdravili ochranku a vedení a usadili se na bar. Klub byl zatím až na pár lidí prázdný, ale byl jsem si jistý, že se to už brzy změní. Po příchodu na bar mě velmi příjemně překvapila hudba, jelikož to bylo poprvé, co jsem v klubu slyšel hrát jazzovou hudbu. Nicméně vytvářela spolu s celým klubem skvělou atmosféru, takže už po pár minutách u hezkého dřevěného baru s hezkou obsluhou jsme si klub zamilovali. A to byl teprve začátek.

Netrvalo dlouho a dorazili i vystupující Abde, Deno, Sharlota & friends, protože každá párty potřebuje co nejvíce lidí. Přesunuli jsme se od baru do horního patra, kde na nás čekaly pohodlné gauče, samostatný bar a DJ, který se postaral, aby celý večer hrály nejlepší a nejlegendárnější pecky, které zlepšily zábavu o 100%. Usadili jsme se, seznámili se s ostatními z bandy, probírali veškeré novinky a ladili formu před blížící se show.

Jak jsme tak ladili, povídali, ladili a zase povídali, klub se začal plnit. Pokaždé, když jsem vykouknul na plac, nechápal jsem rychlost se kterou přibývalo návštěvníků, kteří zaplňovali taneční plac. Znamenalo to jen jedno, show bude skvělá. A moje předpověď se také splnila. Nastala zhruba jedna hodina ráno a přesunuli jsme se z pohodlných gaučů ke stagi, před kterou už byla většina fanoušků připravena vyřvat si hlasivky. Ostatním to netrvalo moc dlouho, a místo většiny to už byli všichni návštěvníci klubu. Sharlota svým zpěvem zahájila show a poté se už jen připojili Abde a Deno a mohlo se začít skákat, jásat a omdlévat. Nebylo možné, aby nezazněly songy jako „Do rána“, „Maximum“ nebo nejnovější hit „Rockstar“. A né jednou. Publikum opravdu nadšeně a hlasitě podpořilo přídavky těchto songů. Věřím, že byste nenašli jedinou hlavu, ruce, nohy, záda a další části těla, které by nebyly spocené díky vydané energii pro tuto show. A to mohu říct i o mém snapbacku, protože si spolu s Abdem odkoncertoval skoro celou show a skvěle jim to ladilo (haha).

Po show se někteří odebrali na cestu ke svým domovům a ti co zůstali, si doufám užili stejně skvělou párty jako my. Pokud bych měl zbytek večera stručně popsat, řeknu jen „TOP & Crazy“. Návrat v 6 hodin ráno s vycházejícím sluncem mluví za vše. Takže takhle to vypadalo v pátek v Olomouci a já se těším na další návštěvu!

http://club.belmondo.cz

Belmondo FB