Pardubický klub HOBE zažil bouři!

Pardubický klub HOBE zažil bouři!

Jak jsme Vás informovali dříve, pardubickým klubem Hobe pod záštitou PartyShit Production v pátek, 18.10.2013, zněly shows ke dvěma novým albům české hiphopové scény, a to show skupiny MAAT k novému albu "Ze Tmy" a show Marpa k jeho novému albu "R!OT", jehož tour právě startovala v Pardubicích. Pojďmě se podívat na to, jak to vypadalo.

Klasika, pátek, ale tentokrát cesta na show nezačínala 19:07 na vlakovém nádraží, jako obvykle, ale pro mne už snad od rána, kdy jsem krátce pobyl ve škole a poté už s kamarády zamířil na oběd, drink a tak dále. Během odpoledne jsem se ubytoval u kamarádky a to znamenalo, že už jen zbývá počkat do večera, než začne show. Jelikož bylo dost času, stihl jsem dohnat nedostatek spánku z týdne a o to víc jsem byl ready na večer. Následovala už jen večerní příprava na privátě s nějakým tím nápojem a po odbytí desáte hodiny se zvedáme a míříme směr Hobe Music Hall.

Byla jen hodina po otevření klubu, ale už v této době byl problém si sednout, což signalizovalo, že účast fanoušků nebude vůbec špatná. Brzo jsme se také dočkali první show a prvních interpretů večera, a těmi byli hradečtí MAAT, kteří přijeli představit své nové album "Ze Tmy", které dle mého názoru je velmi povedené a jako na každém albu MAAT jde vidět neskutečný posun. A kluci začali. Mezi prvními songy zazněl stejnojmenný singl "Ze Tmy" a dále tracky "Pod hladinou", "Architekt" a tak dále. A fanoušci si neskutečně užívali. Není se čemu divit, u MAAT je pro mne dobrá show už tradicí. Nejvíce jsem se těšil na track "Já a ty", jehož podmaz na svědomí DJ Wich, a který byl live absolutně špičkový.

Po posledním treku a rozloučení přisla pauza, která předcházela druhému a vrcholnému koncertu večera, ej kej ej bouři. Byl jsem velmi zvědavý co Marpo ukáže a jak moc celý klub rozproudí. Dřívě, než Marpo nastoupil na stage, jsme mohli zaslechnout uvodní píseň z alba "Prologue" a také krátké vystoupení IronKapa, který má i featuring na albu R!OT. No a poté už přišla očekávaná bouře. Marpo dostál svým slibům a na stagi to opravdu rozjel. A nejen na stagi. Ta mu byla malá, takže z ní zamíril na ocelové konstrukce odkud rozhýbával celý klub. Stagediving byl samozřejmostí, kterou fanoušci velmi ocenili (hlavně ženská část publika). A když měl Marpo pocit, že publikum je ve velkém varu, pokropil ho vodou. Sečteno, podtrženo, Marpo se skvěle postaral o zábavu, bouřlivou atmosféru a o svoje fans. Společně s ním "ničili" klub zmiňovaný IronKap a MC Wohnout, který se podílel například na tracku "Zvedám", jenž publikum skvěle znalo a během show nám zápózoval i DJ Partyboi, nebo na tracku "Hollywood". Kromě songů z alba nejen mě Marpo překvapil tím, když zazněl kousek legendárních skladeb "Mrdám tě" a "Jsem". Za tuto nostalgii dávám obrovské plus. Po show následovala automgramiáda a prodej CD's, takže si fanoušci odnesli i suvenýry v podobně originálů, fotek, podpisů atd. 

Naprosto vyčerpáni skvělými shows jsme se po vydali na privát a po cestě do sebe naložili porce nezdravého jídla. S dobrým pocitem, že jsem po dlouhé době navštívil zrovna tak nadupanou akci, jsem usnul dřív, než byste řekli "R!OT".

Na odkazu níže můžete na stránkách PartyShit Production shlédnout fotky z celé akce:

FOTO

PartyShit Page 

Hobe Music Hall