Nová éra tance v podobě FIWER dance group!

Nová éra tance v podobě FIWER dance group!

Od vzniku v roce 2010 za sebou skupina Fiwer má už nemálo tanečních vystoupení a stále přibírá do svých řad nové členy (nejen tanečnice, ale i tanečníky!). Jaké je cílová stanice téhle mladé, nadějné party?

Fiwer se skládá z 6-ti členů, přičemž se snaží o rozšíření. Skupina svoje uplatnění hledá zejména v odvětví street dance, lady style, modern dance či prostřednictvím zumby. V tomto žánru nabízí  kurzy pro děti i dospělé. Domovinou mladých tanečníků je východ moravy až západ čech (Pardubice, Lanškroun, Moravská Třebová), avšak rozhodně to nezužuje jejich pole působnosti.

Vše vzešlo založením taneční skupiny členkou Dominikou Bártovou v Chocni po několikaletém vyučování street dance a zumby žáků středních škol. Od počátku roku 2013 přibírá nové členy, a touto upoutávkou zve do svých řad i TEBE!

Doménou FIWER jsou maturitní plesy, předtančení či pohybové zpestření hudebních akcí, a jejich vystoupení rozhodně stojí za to. Proto neváhejte, zčekněte FACEBOOK, lajkujte a těšte se na Vám nejbližší vystoupení téhle mladé party na vzestupu!

Pro pořadatele:
Akce jsou předem hlášeny, zajištěné smlouvou a neúčastní se vždy všichni tanečníci, každá akce je na téma dané institucí, která si nás najímá. Každá práce je finančně ohodnocena. Každý tanečník má jiné taneční zaměření (jiný styl tance). To všechno určuje instituce, která si nás najímá – styl hudby, styl tance, oblečení, doba trvání vystoupení, počet tanečníků, místo konání. V budoucnu jsou možné i taneční soutěže.

Neváhejte a ozvete se nám na fiwermanager@gmail.com. Přivítáme každého, kdo rád tancuje a bude chtít přidat se do naší party.

Další články z této kategorie: